Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Γιαούρτι στραγγιστό με τζίντζερ!

Θα χρειαστούμε (για 2 μερίδες) :
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2% της αρεσκείας μας και,
μια μικρή χούφτα τζίντζερ κομμένο σε κομματάκια.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Μόνο μια όμορφη γαβάθα που να μας εμπνέει, 2 όμορφα μπολ με άποψη, ένα όμορφο ολάνθιστο μπαλκόνι, μια ωραία καλοκαιρινή βραδιά, όμορφη παρέα και κουταλάκια! κατά προτίμηση εκείνα τα παλιά τα σκαλιστά που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα σπίτια!

Εκτέλεση (έτσι, για το τυπικό της υπόθεσης) :
Αδειάζουμε το περιεχόμενο των γιαουρτιών στην γαβάθα μας,
Ρίχνουμε το κομμένο τζίντζερ,
Αν θέλουμε ανακατεύουμε, αν δεν θέλουμε αφήνουμε έτσι κι όσο πέσει στην κουταλιά μας!

Ιστορία της ιδέας :
Αν έχεις φάει τζίντζερ και σου έχει αρέσει, σίγουρα έχεις πάντα στο σπίτι.
Αν είναι καλοκαίρι κι έχει ζέστη,σίγουρα το θέλεις το γιαουρτάκι σου.
Λίγο δροσερό με λίγο καυτερό σκέφτηκα θα πηγαίνει. Ήθελα και κάτι στο γιαούρτι αλλά όχι γλυκό, όχι σαν τζατζίκι, κάτι διαφορετικό!
Θα εκπλαγείτε από την ανάμεικτη επίγευση του δροσερού και του καυτερού που μένει για πολλή ώρα στον ουρανίσκο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου