Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Στρόγγυλες φρυγανιές με φέτα και μυρωδικά

Θα χρειαστούμε:
Στρόγγυλες φρυγανιές,
Λίγη φέτα
Ελαιόλαδο
Κύβο μυρωδικών μαϊντανού

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τη φέτα (σε τρίμματα) επάνω στη στρόγγυλη φρυγανιά καθώς και τα μυρωδικά,
ψήνουμε στο φούρνο ώσπου να λιώσει ελαφρώς η φέτα,
αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και
προσθέτουμε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.
Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου